Over mij

Goede strategie én creatieve uitvoering

Analytisch en Creatief.

Mensen in beweging zetten

Dankzij mijn opleiding product ontwerpen houd ik de eindgebruiker altijd in mijn achterhoofd. Dit geldt ook voor campagnes en acties; het moet passen bij je doelgroep. Na ruim tien jaar als marketeer in het bedrijfsleven koos ik voor de vrijheid van het freelance bestaan.

Mijn drive is om campagnes en evenementen te ontwikkelen die raken; een glimlach toveren, je uitdagen of aanzetten tot nadenken. Van straattheater met een kwinkslag tot een congres met een missie. Van dames die prachtige complimenten uitdelen tot ‘echte mensen’ in de hoofdrol van een campagne.

Enthousiast

Ik word blij van samenwerken met creatieve mensen en heb moeite met té veel binnen de lijntje blijven. Samen met creatieven uit mijn netwerk (vormgevers, fotografen, videografen, copywriters, social media experts etc.) ontwikkelen we mooie campagnes. Ik ben gedreven om het einddoel te behalen en leg de lat hoog, maar ik houd onderweg ruimte voor humor en een prettige samenwerking.

Outdoor Team Events

Naast freelance marketeer ben ik ook oprichter van ZuidWestZeven Events; waarmee ik organisaties en team naar buiten neem om doormiddel van outdoor games en workshops hun strategie op leuke en laagdrempelige manier te doorleven. Nieuwsgierig hoe dat werkt? Lees hier meer.

Wil je samenwerken? Neem contact met me op.

@zuidwestzeven_marketing

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Top