Buitenwerkt(t)

Outdoor Team Events met inhoud én actie voor een sterkere verbinding.

Kom ‘buitenspelen’ met je team of organisatie! Tijdens en inspirerende teamdag in de buitenlucht doorleef je op laagdrempelige en speelse wijze de strategie.

Een programma op maat met actieve werkvormen en avontuurlijke outdoor games, maar ook workshops waarbij we even stilstaan, tot rust komen en verbinding zoeken met jezelf en je omgeving. Samen creëeren we inzicht, vergroten de verbinding en geven het team een positieve boost.

Buiten kom je in beweging: Buiten Werkt!

Buiten in Beweging

Een teamdag Out of office. In de natuur ben je ontspannen, laad je op, sta je open voor ideeën en is er ruimte voor creativiteit. In beweging kom je los, voel je je vrijer en staan mensen meer in connectie met hun lijf en gevoelens. De mooie omgeving zorgt voor een unieke ervaring, die je niet snel vergeet. Kortom: Buiten Werkt!

Inzicht & verbinding

Met outdoor games worden de kernwaarden, de purpose, obstakels en drijfveren zichtbaar en bespreekbaar gemaakt. De gedeelde waarden worden helder, waardoor een sterkere verbinding binnen het team ontstaat. Door uitdagende teambuilding en individuele verbeelding-opdrachten leer je jouw kwaliteiten en drijfveren en die van je teamgenoten beter kennen.

Investeer in jezelf

In mini-workshops krijg je brainstormtechnieken, koude training, ademhalingstechnieken, mindfulness of outdoorskills aangeboden, waarbij je leert omgaan met discomfort en stress en jezelf beter leert kennen. Niet alleen leuk, maar ook goed toepasbaar in de werksituatie.

Programma op maat

Op basis van de behoeften van het team wordt een programma samengesteld. Mogelijke onderdelen van het Team Event zijn:

 • IJsbrekers: opdrachten om elkaar (nog) beter te leren kennen.
 • Purpose en Kernwaarden mini-survival of ‘speurtocht’, mogelijk in combinatie met SUP, Surf, Zwemmen of navigeren.
 • Brainstormbaan waar m.b.v. brainstormtechnieken in korte tijd creatieve oplossingen worden bedacht voor bestaande obstakels of uitdagingen in de organisatie.
 • Doelgroep treffen; aanscherpen van de doelgroep-definitie d.m.v. actief spel.
 • Storytelling of visualisatie opdrachten om de persoonlijke drijfveren, dromen en ambities boven water te krijgen.
 • Koude training, stressreductie en ademhalingsoefeningen.
 • Mindfullness of Yoga.
 • Persoonlijk leiderschap mini-workshop.
 • Bushcraft skills; zoals hout hakken, vuur maken en kennis over eetbare planten.
 • Water awareness; o.a. uitleg over de zee en bodysurfen.
 • Diverse Teambuilding opdrachten, zoals bamboe-bouwen of superSUP.

Ons aanbod bestaat altijd uit een combinatie van inhoudelijke en speelse elementen, omdat de teamdag is gericht op verbinding door inzicht en gedeelde (positieve) ervaringen.

Marketing en outdoor-professionals

De inspiratie dag wordt afgestemd op de Purpose en het DNA van de organisatie. Marketing expert Nienke Veenstra zorgt d.m.v. een intake dat het programma goed aansluit bij de basis van je organisatie.

De outdoor games zijn ontwikkeld en bedacht door een team van creatieve, sportieve outdoor liefhebbers. Stilzitten is (meestal) geen optie. Uiteraard wordt er rekening gehouden met mogelijke blessures of fysieke beperkingen.

De begeleiding wordt verzorgd in samenwerking met ervaren outdoor-coach Ruurd Mosterd van Vaaren en Dolf van Muijen van Skiffa surfclub.

De combinatie van inhoud en strategische met leuke outdoor activiteiten en bezinning in een mooie omgeving in de natuur maakt dit een unieke en zeer waardevolle dag met je team!

De locaties zijn buiten in de natuur; in het bos, op het strand, aan een meer of in de duinen. Er wordt daarbij gezocht naar een passende horecagelegenheid in de buurt.

Buiten, in de natuur versterk je op speelse wijze de verbinding met jezelf, je omgeving en je teamgenoten. Buiten Werkt!

Ben je op zoek naar een inspirerende teamdag voor meer verbinding?

Neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

@zuidwestzeven_events

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 2.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Top